המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור אפייה לחום של 200 מעלות.
ממיסים בסיר רחב את החמאה ומוסיפים את השמן.
מוסיפים פלפל חריף קצוץ ומטגנים כדקה.
בוזקים את הקמח, מערבבים ומספיגים בתוכו את כל השומן עד שהוא מבעבע קלות ומסירים מהאש.
יוצקים את החלב בהדרגה תוך כדי טריפה נמרצת עד קבלת בלילה חלקה ומחזירים אל האש.
מבשלים תוך כדי טריפה, עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. מסירים מהאש.
מבליעים את החרדל בתערובת, מתבלים ומערבבים.
מוסיפים לרוטב את הגבינות למעט שליש מגבינת המוצרלה ומערבבים בתנועות טריפה.
מוסיפים את הפסטה, תרד והעגבניה ומערבבים עד איחוד הרוטב.
משמנים תבנית אפייה ומסדרים בתוכה את התערובת. בוזקים מעל את שארית המוצרלה.
מכסים את התבנית בנייר כסף רופף ואופים 20 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד הזהבה עוד כ-10 דקות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0