המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים במיקסר את המלח ומעליו מוסיפים את כל חומרי הבצק ולשים 10 דקות.
מכסים את הקערה במגבת, מעבירים למקום חמים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
מערבבים בקערה את חומרי המילוי, לא כולל החמאה, ומניחים בצד.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן גדול בעובי סנטימטר.
מורחים את החמאה מעל הבצק ומעל מפזרים את מילוי הקינמון.
מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות. מניחים בתבנית על נייר אפייה כשהשבלולים קרובים זה לזה.
משהים להתפחה של חצי שעה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0