המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הרביולי בכלי מרווח שמתאים למיקרוגל. מוסיפים חצי כוס מים ומכסים היטב. מבשלים במיקרוגל במשך 3 דקות. אפשר לערבב פעם אחת במשך הבישול.
מוסיפים את ממרח העגבניות המיובשות, מערבבים, מכסים ומבשלים במיקרוגל עוד חצי דקה.
מחלקים את הרביולי עם הרוטב ל-4-6 קעריות, או תבניות פיירקס חסינות חום (או שעורכים בתבנית מרכזית אחת).
מורחים על הרביולי כף או שתיים מרוטב הפסטו ומכסים בפרוסות גבינה.
מניחים תחת לגריל חם למשך 3 דקות, עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע. מגישים מיד. ניתן להמיר את גבינת המוצרלה בגבינה צהובה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0