המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק חלק ומבריק.
מכסים במגבת וממתינים 180 דקות.
מקמחים את הבצק וחולקים אותו ל- 20 חלקים. כל חלק משטחים עם מערוך וממלאים בכף שוקולד ומעט אגוזים ומהדקים היטב.
מעבירים את המאפים על נייר אפיה בתבנית ומברישים אותם בביצה טרופה.
מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.
מוציאים, מצננים ומעטרים באבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0