המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל מרכיבי הבצק, מלבד המלח, בקערת המיקסר ולשים בוו לישה, עד לקבלת בצק אחיד. עם התחלת הפיכת העיסה לבצק, מוסיפים את המלח.
מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר למשך לילה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 חלקים שווים, מקמחים קלות ומרדדים כל חלק לריבוע באורך 25 ס"מ * 25 ס"מ.
מפזרים מחצית מכמות החלבה ומחצית מפירורי האגוזים. מגלגלים לרולדה מהודקת, וחוצים בעזרת סכין את הרולדה, כך שיתקבלו 2 חצאים והמילוי ייחשף.
מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג ומניחים בתבנית אינגליש קייק (30*10 ס"מ) משומנת, או מרופדת בנייר אפייה.
חוזרים על הפעולה גם עם מחצית הבצק הנוספת, לקבלת עוגה נוספת.
מכסים ומתפיחים את הבצק בתבנית עד להכפלת הנפח.
מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 170-180 מעלות כ-25 דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1