המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת מיקסר את החלב, לבן, חמאה, ביצים, תמצית וניל ומלח, ומערבבים.
מוסיפים את הקמח, סוכר, קינמון, אגוזים וצימוקים, ומערבבים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
מוציאים את הבצק, ומניחים על משטח עבודה מקומח.
יוצרים גליל, מחלקים ל-12 חלקים שווים.
יוצרים עיגולים, ושמים בתבנית מלבנית משומנת.
מכסים בניילון, ומניחים במקום חמים להתפחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים את הבצק עם הביצה, ושמים בתנור למשך 25 דק' עד להזהבה.
הכנת הרוטב: מערבבים את הסוכר, המים והווניל.
מוציאים את המאפה מהתנור ושופכים מעל כחצי מכמות הרוטב, מקררים, ואז שופכים מעל את החלק שנותר, מקשטים עם האגוזים והצימוקים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0