אם משתמשים בתירס טרי להוריד בעזרת סכין חדה את הגרעינים מהקלח ולבשל במים רותחים חמש דקות, לסנן ולצנן. אם משתמשים בקפוא רק להפשיר בעזרת חליטה בימים רותחים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 2
0 דקות
לשים בקערה גדולה את הביצים, גבינות, שמנת, קמח, פולנטה ולערבב היטב.
שלב 3
0 דקות
לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף את גרגרי התירס, לתבל במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
שלב 4
0 דקות
להעביר לתבניות מאפינס משומנות בחמאה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.
שלב 1
מתוך
4
אם משתמשים בתירס טרי להוריד בעזרת סכין חדה את הגרעינים מהקלח ולבשל במים רותחים חמש דקות, לסנן ולצנן. אם משתמשים בקפוא רק להפשיר בעזרת חליטה בימים רותחים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
שלב 2
מתוך
4
לשים בקערה גדולה את הביצים, גבינות, שמנת, קמח, פולנטה ולערבב היטב.
שלב 3
מתוך
4
לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף את גרגרי התירס, לתבל במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
שלב 4
מתוך
4
להעביר לתבניות מאפינס משומנות בחמאה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות 25 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0