המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים בתבנית גדולה ועמוקה ומערבבים היטב כך שכל הירקות יימרחו היטב בנוזלים ובתבלינים.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני 45 דקות. הופכים את הירקות פעם אחת במהלך האפייה.
מקץ 45 דק' מסירים את נייר האלומיניום ומעלים את החום בתנור למקסימום. ממשיכים לאפות עד שהירקות השחימו היטב, במשך כ-15 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0