המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים פתיבר שוקולד מריר בעזרת מעבד מזון בפולסים קצרים, עד לקבלת חתיכות קטנות.
מערבבים את שברי הפתיבר עם הגרנולה.
חותכים את הפירות לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
מרכיבים את הקינוח בכוסות - שכבה ראשונה של תערובת גרנולה-פתיבר, שכבה שניה יוגורט ושכבה שלישית פירות.
מזלפים כפית סילאן לכל כוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0