בסיר שמים סוכר מלח ומים ומרתיחים. מבשלים לסירופ עד שמסמיך, אבל לא מזהיב (דרגת כדור רך). מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל בהרתחה עד שמסמיך שנית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות. הנקודה שצריך להפסיק לבשל היא כשנראה שהקוקוס שמועלה מתחתית הסיר בשעת ערבובו מתחיל להתייבש. סה"כ זמן הבישול של הקוקוס כעשר דקות.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתבנית בעלת דפנות גבוהות ומשטחים (השתמשתי בתבניות אלומיניום חד פעמית בגודל בינוני קטן). מצננים למשך לילה לפחות מחוץ למקרר. לפני ציפוי השוקולד מעבירים לשעתים למקפיא.
שלב 4
0 דקות
בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד והקפה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת אחידה וסמיכה.
שלב 5
0 דקות
מסירים מהאש. יוצקים על הקוקוס הקפוא, מנערים להוצאת בועות אוויר ומחזירים למקפיא למספר שעות.
שלב 6
60 דקות
חותכים לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ בעודו קפוא, מסדרים בצלחות הגשה, ושומרים במקרר כ-60 דקות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
בסיר שמים סוכר מלח ומים ומרתיחים. מבשלים לסירופ עד שמסמיך, אבל לא מזהיב (דרגת כדור רך). מוסיפים את חלב הקוקוס והווניל וממשיכים לבשל בהרתחה עד שמסמיך שנית.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הקוקוס ומבשלים בערבוב מספר דקות. הנקודה שצריך להפסיק לבשל היא כשנראה שהקוקוס שמועלה מתחתית הסיר בשעת ערבובו מתחיל להתייבש. סה"כ זמן הבישול של הקוקוס כעשר דקות.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים לתבנית בעלת דפנות גבוהות ומשטחים (השתמשתי בתבניות אלומיניום חד פעמית בגודל בינוני קטן). מצננים למשך לילה לפחות מחוץ למקרר. לפני ציפוי השוקולד מעבירים לשעתים למקפיא.
שלב 4
מתוך
6
בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד והקפה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת אחידה וסמיכה.
שלב 5
מתוך
6
מסירים מהאש. יוצקים על הקוקוס הקפוא, מנערים להוצאת בועות אוויר ומחזירים למקפיא למספר שעות.
שלב 6
מתוך
6
חותכים לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ בעודו קפוא, מסדרים בצלחות הגשה, ושומרים במקרר כ-60 דקות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0