המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממסים את השוקולד במיקרוגל עד שכמעט כולו נמס, מוציאים ומערבבים עד קבלת מרקם חלק וללא גושים, מוסיפים את הליקר ומערבבים.
מקציפים את השמנת עד קבלת קצפת יציבה, ניתן להוסיף מעט סוכר למתיקות.
מוסיפים את הקצפת לשוקולד ומערבבים בתנועות קיפול/ עטיפה עד קבלת צבע אחיד ומרקם אוורירי.
מעבירים לכוסיות הגשה, מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0