המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום והחצילים ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את הפטריות ושעועית ומטגנים עוד דקה ביחד. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה ומעט מלח ופלפל ומערבבים. יוצקים כשלושת רבעי כוס מים, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה.
הרכבת המוסקה: מסדרים שכבה של חצילים על תבנית פיירקס מלבנית. מעל מפזרים את חזה העוף. מעל יוצקים שלושת רבעי מכמות הרוטב. מעל מפזרים את הבצל הירוק. מעל מסדרים את שארית החצילים ומעל יוצקים את יתרת הרוטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0