המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: מערבבים בקערה חלב, קמח אורז דביק, קורנפלור וסוכר. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למיקרוגל ל-5 דקות על חום גבוה.
מסירים את הניילון ומוסיפים את החמאה. בעזרת הידיים (עם כפפות) או מעבד מזון עם וו לישה, מעבדים את הבצק עד שהוא הופך להיות חלק, חלק, חלק ונמתח בלי להיקרע. מקמחים בקמח אורז שלא ידבק, יוצרים גליל ומחלקים מהבצק 20 חלקים. כל חלק מכדררים ומצפים בקמח אורז.
מרדדים לדיסקית קטנה ומניחים לרגע בצד.
להכנת הקרם: מקציפים שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה וטעימה. מעבירים את הקצפת לשק זילוף. מניחים את דיסקית הבצק על כלי קטן וקעור. מזלפים קצפת.
תוקעים במרכז פטל ומכסים בעוד קצפת. תופסים את השוליים ומצמידים אותם. מקמחים מעט ומניחים על מנג׳ט כדי שלא ידבק.
המוצ'י מחזיק כמה ימים במקרר אבל הבצק לא יהיה רך ונמתח כבר אחרי יומיים אז להשתדל לאכול מהר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1