מחממים 2 כפות שמן בווק, מוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים, מקפיצים 4-5 דקות עד שהם מתחילים להזהיב מעט, מורידים מהאש, ושומרים בצד בקערה.
שלב 2
0 דקות
מחזירים את הווק לאש חזקה, מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מחממים היטב, מוסיפים את כל הירקות (אין חשיבות לקושי הירקות), מקפיצים כ-3-4 דקות, עד שהירקות חמים, ומוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים לווק.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון, מוסיפים לווק, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס, מקפיצים עוד 2-3 דקות, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעט כוסברה מעל, ומגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מחממים 2 כפות שמן בווק, מוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים, מקפיצים 4-5 דקות עד שהם מתחילים להזהיב מעט, מורידים מהאש, ושומרים בצד בקערה.
שלב 2
מתוך
3
מחזירים את הווק לאש חזקה, מוסיפים עוד 2 כפות שמן, מחממים היטב, מוסיפים את כל הירקות (אין חשיבות לקושי הירקות), מקפיצים כ-3-4 דקות, עד שהירקות חמים, ומוסיפים את נתחי העוף הצמחוניים לווק.
שלב 3
מתוך
3
מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון, מוסיפים לווק, ומערבבים. מוסיפים את הנודלס, מקפיצים עוד 2-3 דקות, מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעט כוסברה מעל, ומגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0