המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה קטנה אבקת קארי, סויה, כף שמן, שום כתוש, פלפל חריף וכוסברה קצוצה.
מורחים את הדג בנדיבות בתערובת מבפנים ומבחוץ.
מניחים במקרר לשעה-שעתיים.
מחממים שמן בעומק סנטימטר אחד במחבת, יחד עם שן השום הקלופה. כשהשמן חם, נפטרים משן השום ומטגנים את המושט שלוש-ארבע דקות מכל צד, עד להשחמה.
מגישים עם אורז וסלט ומפזרים כוסברה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0