המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בעזרת סכין טורנה חדה חורצים איקס על כל עגבנייה ועגבנייה.
חולטים את העגבניות במים חמים למשך זמן קצר ובעזרת כף מחוררת מעבירים לקערה עם מי קרח.
מקלפים את העגבניות וקוצצים גס.
שמים בסיר את השמן, עגבניות הקלופות, פלפל צ'ילי ושום. מבשלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומוסיפים את המלח, פלפל וכורכום.
מבשלים כ-4 שעות, עד שכל הנוזלים מצטמצמים והמרקם מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0