המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל המרכיבים בקערה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים בקערה בינונית היטב את כל החומרים יחד.
מניחים כחצי שעה לספיגת טעמים (ניתן לשמור מכוסה מספר ימים).
שמים במעבד מזון, ומוסיפים את כל המרכיבים לפי הסדר.
טוחנים היטב, עד לקבלת מרקם חלק.
מעבירים לכלי בעל מכסה, ניתן לשמור במקרר יומיים שלושה.
מסירים את העוקץ מהעגבניות, וחותכים לקוביות גדולות.
שמים במעבד מזון, ומוסיפים את יתרת המרכיבים.
מפעילים את מעבד המזון ב-4-5 פולסים, עד לקבלת מרקם קצוץ דק ולא טחון.
מעבירים לכלי עם מכסה, ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
מסדרים את שלושת סוגי הקציצות, או רק סוג אחד או שניים, ואופים עד להשחמה קלה.
מסדרים את המטבלים בקעריות וטובלים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0