מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ושיני שום ומזהיבים את השום. מוסיפים פלפל חריף, פלפל צ'ומה, עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ - 20 דקות עם מכסה סגור.
שלב 2
20 דקות
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ - 20 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם.
שלב 3
0 דקות
5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים גרגירי חומוס.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם חלה.
שלב 1
מתוך
4
מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ושיני שום ומזהיבים את השום. מוסיפים פלפל חריף, פלפל צ'ומה, עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ - 20 דקות עם מכסה סגור.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ - 20 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם.
שלב 3
מתוך
4
5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים גרגירי חומוס.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם חלה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0