המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצלים הירוקים לרצועות באורך של חצי אצבע ואת הבצל לפרוסות דקות. מעבירים לקערה.
חותכים את הגזר והפלפלים לרצועות דקות. מעבירים לקערית שניה.
חותכים את הכרוב ל"אטריות" דקות. מעבירים לקערית שלישית.
מכניסים לקערה את הנודלס. בעזרת מבוגר, שופכים על הנודלס את המים הרותחים וממתינים כ-3 דק'. כעבור 3 דק', מניחים מסננת בתוך כיור המטבח ושופכים את הנודלס למסננת.
מכינים את הרוטב: מודדים בעזרת כוס מדידה 1/3 כוס מים ומוסיפים לכוס את מרק התיבול בטעם עוף, רוטב סויה, קמח תירס (ניתן להשתמש גם בכפית קמח רגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), סוכר וחמאת בוטנים. מערבבים היטב את כל החומרים, עד אשר אין גושים.
שופכים למחבת או לווק את השמן. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש גבוהה. מחכים דקה עד אשר השמן חם, שופכים את הבצלים ומערבבים בכף עץ.
כעבור דקה, מוסיפים את רצועות הגזר והפלפלים ומערבבים. כעבור שתי דקות נוספות מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.
מטגנים את הירקות כחמש דקות נוספות, עד שהם מאבדים את פריכותם ונעשים שקופים. מערבבים בכף עץ במשך הטיגון.
מערבבים שוב את חומרי הרוטב בכוס ויוצקים אותם במרכז המחבת. מערבבים ומבשלים כדקה נוספת. מוסיפים את הנודלס ומערבבים עד שהם סופגים את טעמו של הרוטב. בעזרת מבוגר, מורידים מהאש ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0