המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המלבי: מניחים בתוך סיר ליטר חלב וסוכר, ומביאים לרתיחה.
במקביל, ממיסים את העמילן עם 100 מ"ל חלב ו-5-6 טיפות מי ורדים.
כשהחלב רותח מוסיפים את תערובת העמילן תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מסמיכה.
מורידים מהאש ומחלקים בין קערות הגשה.
מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן אך לא משאירים בצד להתקשות.
לאחר שהמלבי התקרר מעט, שופכים מעליו שכבה של ג'לי ומעבירים למקרר לקירור של 3 שעות או למשך הלילה.
מקשטים בתערובת פירורי פתי בר, קוקוס וקינמון ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0