המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף עגבניה, בזיליקום, מלח ופלפל ולטגן עוד כחמש דקות. לתת למילוי להתקרר.
לקחת מלווח חצי קפוא כי יותר קל לעבוד איתו ולחלק אותו ל-6 משולשים. על כל משולש להניח את כפית מהמילוי, לפזר פתיתי גבינת מוצרלה ולגלגל מצד הרחב לצד הצר וליצור מעין קרואסון. *ניתן להמיר את פתיתי המוצרלה בקשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
למרוח בביצה ושומשום ולאפות בתנור בחום בינוני כ-30 דקות בערך. קל וטעים!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0