במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף עגבניה, בזיליקום, מלח ופלפל ולטגן עוד כחמש דקות. לתת למילוי להתקרר.
שלב 2
5 דקות
לקחת מלווח חצי קפוא כי יותר קל לעבוד איתו ולחלק אותו ל-6 משולשים. על כל משולש להניח את כפית מהמילוי, לפזר פתיתי גבינת מוצרלה ולגלגל מצד הרחב לצד הצר וליצור מעין קרואסון.
*ניתן להמיר את פתיתי המוצרלה בקשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
30 דקות
למרוח בביצה ושומשום ולאפות בתנור בחום בינוני כ-30 דקות בערך. קל וטעים!
שלב 1
מתוך
3
במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף עגבניה, בזיליקום, מלח ופלפל ולטגן עוד כחמש דקות. לתת למילוי להתקרר.
שלב 2
מתוך
3
לקחת מלווח חצי קפוא כי יותר קל לעבוד איתו ולחלק אותו ל-6 משולשים. על כל משולש להניח את כפית מהמילוי, לפזר פתיתי גבינת מוצרלה ולגלגל מצד הרחב לצד הצר וליצור מעין קרואסון.
*ניתן להמיר את פתיתי המוצרלה בקשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
3
למרוח בביצה ושומשום ולאפות בתנור בחום בינוני כ-30 דקות בערך. קל וטעים!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0