המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם את השמן ולהוסיף את המלוכיה, השום, הכוסברה הטחונה וכוס מציר הבשר שבישלנו (בסיר הלחץ). לערבב.
להוסיף את הפלפל השחור, המלח, עלי הנענע ואת עלי הכוסברה.
להוסיף את חתיכות הבשר. להוסיף נוזלים מציר הבשר. לא לכסות את כל הבשר.
להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל על להבה נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך. *אפשר להמיר את השפונדרה בבשר אסאדו באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0