המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את המלפפונים לחצי.
מנקים את הלב עד הקליפה הדקה של המלפפון.
מערבבים בכלי נפרד את האורז, הבשר הטחון, השמיר, העגבנייה והתבלינים.
ממלאים את המלפפונים.
שמים בסיר את שמן הזית, ומעליהם פרוסות תפוחי אדמה.
מסדרים מעליהם את המלפפונים.
מערבבים מים ורסק עגבניות, מוסיפים לסיר, מכסים ומבשלים 120 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0