המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את השוקולד לקוביות.
ממיסים את קוביות השוקולד, הסוכר והשמנת החמוצה על אש קטנה, תוך בחישה, עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
מצננים ומעבירים לצנצנת.
מעבירים למקרר, לאחר כ-4 שעות הממרח מתייצב ונוח למריחה.
הממרח נהדר לסנדוויצים, למצות וגם למלית עוגיות. ניתן להקפיא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0