המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש לקצוץ את כל 17 מיני הירקות המצוינים במרכיבי המתכון.
תחילה, מטגנים עם מעט שמן את הבשר ואת הבצל הקצוץ בתוך סיר בישול גדול.
לאחר מכן, יש להוסיף את כל תערובת הירקות הקצוצים ולבשל על אש קטנה, עד להתרככות הבשר ובישול הירקות. אין צורך להוסיף נוזלים.
משך הבישול - כ-180 דקות, יש להיאזר בסבלנות.
לפני ההגשה, יש להוסיף שברי מצות ופולים ירוקים לתרביך, ולערבב היטב על מנת לרככן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1