המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממסים את השוקולד, את הקקאו הסוכר והמרגרינה בסיר.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, (כמו לכדורי שוקולד).
חותכים כל מרשמלו ל-4 חתיכות.
מניחים את הביסקוויטים והמרשמלו בקערה. שופכים עליהם את השוקולד המומס ומערבבים.
פורסים נייר אפיה על תבנית, שופכים לתוכו את בלילת השוקולד-ביסקוויטים-מרשמלו.
עוטפים את הבלילה עם הנייר בצורת סוכריית, כלומר לעטוף את הבלילה בנייר אפיה ולעטוף כמו סוכריית טופי. לגלגל את הקצוות.
מכניסים למקפיא ל-6 שעות בערך, עד שהבלילה קופאת לגמרי.
מוציאים מהמקפיא, מסירים את הנייר, וחותכים לחתיכות. בעובי של 2 ס"מ בערך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0