מחממים שמן במחבת, ושמים את הבצל והשום הכתוש (וגם שיני השם הדפוקות) עד להזהבה קלה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את יתר החומרים, כולל את הבטטות ותפוחי האדמה, מקפיצים ומערבבים 2 דקות.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לשקית "קוקי".
שלב 4
0 דקות
מניחים בתבנית אפייה, משטחים את התכולה בתוך השקית.
שלב 5
0 דקות
מפזרים 2 כפות חמאה מגורדת.
שלב 6
0 דקות
סוגרים את השקית.
שלב 7
0 דקות
מחוררים בסכין חדה כ-4 חורים.
שלב 8
70 דקות
אופים 70-90 דק, אחרי בדיקה שהתפודים רכים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הדבש בסילאן, את המלח באבקת תיבול מרק עוף ואת הצ'ילי בקטשופ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מחממים שמן במחבת, ושמים את הבצל והשום הכתוש (וגם שיני השם הדפוקות) עד להזהבה קלה.
שלב 2
מתוך
8
מכניסים את יתר החומרים, כולל את הבטטות ותפוחי האדמה, מקפיצים ומערבבים 2 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים לשקית "קוקי".
שלב 4
מתוך
8
מניחים בתבנית אפייה, משטחים את התכולה בתוך השקית.
שלב 5
מתוך
8
מפזרים 2 כפות חמאה מגורדת.
שלב 6
מתוך
8
סוגרים את השקית.
שלב 7
מתוך
8
מחוררים בסכין חדה כ-4 חורים.
שלב 8
מתוך
8
אופים 70-90 דק, אחרי בדיקה שהתפודים רכים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הדבש בסילאן, את המלח באבקת תיבול מרק עוף ואת הצ'ילי בקטשופ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0