המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.
מחממים שמן טיגון בגובה 1 ס"מ בסיר ומזהיבים את תפוחי האדמה. מוציאים בכף מחוררת ושומרים בצד.
מזהיבים באותו שמן גם את חלקי העוף. כשהעוף שחום מוסיפים מים רק עד גובה חלקי העוף ומבשלים כ-30- 60 דקות על להבה בינונית.
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה המטוגנים. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט קינמון. מנערים קלות את הסיר, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות נוספות.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0