המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל להשחמה קלה, להוסיף את הלבבות תוך כדי ערבוב.
אחרי חמש דקות, להוסיף את הטחולים והכבד ולהמשיך לערבב על אש בינונית עד שמשנים צבע.
להוסיף את התבלינים ואת הירק (ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)ולערבב מידי פעם שלא יישרף. אם אין נוזלים אפשר להוסיף מעט מים.
אחרי כ- 10 דקות, כשהמעורב מוכן, להוריד מהאש ולהניח להצטננות.
לקחת מלבן בצק עלים, למלא בשליש העליון מתערובת המעורב, לסגור בצדדים ולגלגל.
לשים בתבנית עם נייר אפיה, למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לסמן חיתוך אלכסוני, ולאפות בחום בינוני כחצי שעה או עד שמזהיב.
לרדד עלה בצק עלים ולחתוך למלבנים.
לשים מהמלית, לסגור בצדדים ולקפל פעמיים. לכופף לצורת פרסה.
להניח בתבנית עם נייר אפיה, להבריש בביצה ולפזר שומשום.
אפשר להכין בכל צורה שרןצים כמו מלבנים,משולשים ועוד.
לאפות בחום בינוני עד שיזהיב.
מערבבים קמח ומים עד שאין יותר גושים.
לטגן את הבצל, להוסיף את הפטריות ולערבב,
אחרי כמה דקות להוסיף 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף תבלינים ולאחר מכן, בהדרגה, את הרביכה. לערבב כל הזמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0