המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל מצרכי המלית - 200 גרם בשר טחון, 1 חופן שמיר קצוץ, 1 חופן כוסברה, 5 שיני שום קצוץ, 1 בצל טחון, 1 כף בהרט, 0.5 כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח, 1 כף פפריקה לעיסה אחידה ויוצרים קציצות.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, יוצרים חתך לאורך כל פרוסה אך לא עד הסוף, כך שנוצרות שתי פרוסות מחוברות בקצה בצורת V.
ממלאים את לוע תפוחי האדמה בקציצות.
מחמממים שמן במחבת גדולה.
מכינים שתי צלחות לציפוי: באחת מערבבים את הביצה עם כף רסק העגבניות, ובשניה מניחים קמח לקימוח.
מקמחים את הפרוסות ומעבירים לביצה. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר גדול ורחב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מעבירים את המפרום המטוגן לרוטב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והבשר מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0