המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים ופורסים את תפוחי האדמה והחצילים (כמו שפורסים סנדוויץ' אך לא עד בסוף) כך שצד אחד ישאר מחובר ויווצר פתח למילוי.
מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים תפו"א, שום, בצל ופטרוזיליה, מערבבים עם הבשר, ביצים, פרורי לחם ותבלינים.
ממלאים את תפוחי האדמה והחצילים במילוי.
מכינים 2 קערות: האחת עם קמח, ובשנייה מערבבים לתערובת אחידה ביצים ותבלינים (לפי רשימת הרכיבים).
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את המפרום קודם בקמח אח"כ בבלילת הביצים ומטגנים עד הזהבה.
מכינים סיר לבישול: בסיר רחב נפרד מניחים פרוסות של תפוח אדמה, בצל ו-2 שיני שום בתחתית הסיר, ומסדרים מעל את המפרום המטוגן.
מבשלים: יוצקים על המפרום מים ורסק עגבניות, ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ-40 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0