המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתחילים בהכנת הבשמל. בסיר קטן או קלחת שמים את החלב על להבה נמוכה-בינונית, מחממים מעט ומכניסים פנימה את הקמח ומערבבים עם מטרפה
מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד הסמכה, תוך ערבוב (תהליך של 15-20 דקות).
מבשלים את הפסטה בסיר עם מלח לפי ההוראות בגב האריזה ומסננים את הפסטה.
מערבבים את הפסטה בעודה חמה עם הבשמל והגבינות, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מסדרים בתבנית (תבנית פיירקס מלבנית 25*30 ס"מ) ואופים 25-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0