המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ומצננים.
מערבבים בקערה את רוטב הפטריות והבצלים, בצל מטוגן, פסטה מבושלת, עלי אורגנו והגבינה.
משמנים צלוחיות אישיות או תבנית בינונית בשמן זית ומעבירים את המסה אל הכלים.
מערבבים את פירורית הזהב עם 3 כפות שמן זית.
מפזרים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל- 30 דקות ב- 170 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
באיזה שלב שמים את הצ'דר?
היי, שימי לב בשלב 2 במתכון. יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1