המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן זית בסיר שטוח, מוסיפים את תפוחי האדמה, מטגנים 2 דקות מכל צד ומוציאים.
מוסיפים לאותו הסיר בצל ותבלינים ומטגנים כ-3 דקות.
מוסיפים את קוביות העוף, מערבבים היטב ומטגנים כ-5 דקות עד שהעוף נצרב היטב.
מוסיפים את הפתיתים. מערבבים טוב ומורידים מהאש.
בסיר שטוח נוסף שמים נייר אפייה ומוסיפים מעט שמן זית.
מסדרים את תפוחי האדמה על נייר האפייה ומוסיפים את תערובת הפתיתים והעוף.
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כרבע שעה.
מורידים מהאש וממתינים 10 דקות נוספות עם מכסה סגור.
הופכים על גבי מגש גדול ומקלפים את נייר האפייה בזהירות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0