המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה ומוסיפים סוכר. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מחלקים את הקצפת- 2/3 מהקצפת לקערה בינונית, ו- 1/3 לקערה קטנה.
מוסיפים לקערה של מעבד מזון את התותים, הסוכר ומיץ הלימון, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.
מחלקים את תערובת התותים ל- 2 קעריות. באחת מוסיפים 350 גרם מחית תותים, ובשנייה יוצקים 150 גרם מחית תותים, ומניחים במקרר.
מוסיפים את מחית התותים הגדולה (350 גרם) לקצפת הנמצאת בקערה הבינונית, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.
מעבירים לקערת מעבד מזון את הקיווי והסוכר, ומעבדים לתערובת אחידה ולא חלקה, במספר פולסים.
מוסיפים את תערובת הקיווי לקצפת, הנמצאת בקערה הקטנה, ומקפלים עד שמתקבל מרקם אחיד.
יוצקים לתבניות אישיות מסיליקון. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעתיים.
מפזרים בצלחת מעט גרגירי אגוזי מלך גרוסים, מניחים מקפא תותים וליד 2 מקפאים קטנים של קיווי.
יוצקים על מקפא התותים מעט ממחית התותים, מקשטים בעלי נענע ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0