המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את המקרוני בסיר גדול עד שהוא נהיה רך ומוכן לאכילה.
בזמן כשהמקרוני ברתיחה מכינים את הרוטב, מטגנים בצל בשמן עד שמזהיב, מוסיפים את השום ואת הפלפל חתוך לרצועות.
ברגע שהפלפל מתרכך ומשתלב עם הבצל והשום, אפשר להכניס את הרוטב סויה ואת התבלינים, מערבבים עד שמתחיל לבעבע.
אפשרי להוסיף רבע כוס מים רותחים, מבשלים על אש נמוכה.
אחרי שהרוטב מוכן שופכים עליו את המקרוני , מחכים 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0