המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל הקצוץ בשמן בסיר מרק.
מוסיפים את האגוזים ומטגנים עם ערבוב כשתי דקות.
מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מעשבי התיבול), מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעה בבעבוע עדין.
מגישים עם עשבי תיבול קצוצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0