המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים בצל בשמן, מוסיפים שום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה. מוסיפים פלפלים ומטגנים אגב ערבוב עוד שלוש דקות.
מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מרק ומים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין חצי שעה.
בינתיים, מערבבים את הסולת עם כוס מים, מלח ופלפל ולשים היטב לבצק אחיד, גמיש ולא נוזלי מדי. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט מים.
לוקחים כדור קטן של בצק, ופותחים בידיים רטובות לעלה עגול. מניחים במרכזו חתיכת גבינה וחתיכת שזיף וסוגרים היטב (חשוב לסגור היטב ולצפות את תוכן הקובה לגמרי בבצק, כדי שהגבינה לא "תברח" במהלך הבישול).
מכינים כך כופתאות מכל הבצק, הגבינה והשזיפים.
מכניסים את הכופתאות למרק בעדינות ומבשלים עוד חצי שעה. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0