בינתיים, מערבבים את הסולת עם כוס מים, מלח ופלפל ולשים היטב לבצק אחיד, גמיש ולא נוזלי מדי. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט מים.
שלב 5
0 דקות
לוקחים כדור קטן של בצק, ופותחים בידיים רטובות לעלה עגול. מניחים במרכזו חתיכת גבינה וחתיכת שזיף וסוגרים היטב (חשוב לסגור היטב ולצפות את תוכן הקובה לגמרי בבצק, כדי שהגבינה לא "תברח" במהלך הבישול).
שלב 6
0 דקות
מכינים כך כופתאות מכל הבצק, הגבינה והשזיפים.
שלב 7
0 דקות
מכניסים את הכופתאות למרק בעדינות ומבשלים עוד חצי שעה. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
7
מזהיבים בצל בשמן, מוסיפים שום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה. מוסיפים פלפלים ומטגנים אגב ערבוב עוד שלוש דקות.
בינתיים, מערבבים את הסולת עם כוס מים, מלח ופלפל ולשים היטב לבצק אחיד, גמיש ולא נוזלי מדי. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט מים.
שלב 5
מתוך
7
לוקחים כדור קטן של בצק, ופותחים בידיים רטובות לעלה עגול. מניחים במרכזו חתיכת גבינה וחתיכת שזיף וסוגרים היטב (חשוב לסגור היטב ולצפות את תוכן הקובה לגמרי בבצק, כדי שהגבינה לא "תברח" במהלך הבישול).
שלב 6
מתוך
7
מכינים כך כופתאות מכל הבצק, הגבינה והשזיפים.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים את הכופתאות למרק בעדינות ומבשלים עוד חצי שעה. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0