המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות בסיר גדול עם 8 כוסות מים רותחים ואבקת המרק.
מערבבים בנפרד את הטחינה עם 2 כוסות מים עד לקבלת טחינה תערובת אחידה.
כשהאטריות מוכנות, מסיפים את הטחינה לסיר ובוחשים.
קוצצים את הפטרוזילה ומוסיפים לסיר.
מתבלים במלח ובפלפל, מבשלים דקה נוספת ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0