המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את האפונה היבשה ל 24 שעות במים קרים, לאחר מכן 3 שעות במים חמים.
מקלפים ופורסים לחתיכות גדולות את הגזר הבצל והתפוח אדמה, קוצצים את השמיר והפטרוזיליה.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור במשך שעה וחצי.
חמש דקות לפני הסוף מוסיפים את האפונה מהפחית ומבשלים עוד 5 דקות.
טוחנים הכל (או כמעט הכל אם אוהבים חתיכות גדולות במרק) בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
מפזרים מעט שמיר בעת ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0