המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים לסיר גדול מים, מוסיפים את האפונה, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה בינונית, וממשיכים לבשל במשך מספר דקות. ומסירים את הקצף שהצטבר.
מוסיפים לסיר את העצמות המעושנות, וכן את קוביות הגזר והבצל. מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף אסם, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, אם מצטבר קצף מוציאים.
מבשלים עד כשהאפונה הופכת לרכה, עד רמה של מחית.
מוסיפים את השום, טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי, אפשר לדלל במים.
מורידים את הסיר מהכיריים. מוציאים מהסיר את העצמות המעושנות, ומעבדים את המרק עם מעבד מוט ידני ב-2-3 פולסים.
מוסיפים למחבת גדולה עם מעט שמן חם את קוביות הלחם. מטגנים תוך כדי ערבוב, עד קבלת גוון זהוב. מורידים את המחבת מהכיריים.
יוצקים את המרק לצלחת עמוקה. מוסיפים מעט קרוטונים ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0