המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל, את הגזר ואת השום עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים, מתבלים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ-60 דקות על אש קטנה.
טוחנים את המרק עם בלנדר ידני או בבלנדר.
טועמים ומתקנים את התיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0