המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שולקים את העגבניות במים רותחים לשתי דקות, מוציאים ומקלפים.
חוצים את העגבניות לשתיים, מסירים את המיץ והגרעינים וחותכים לקוביות.
מחממים את החמאה בסיר רחב. מוסיפים את הירקות ומטגנים במשך 2 דק'. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, ומתבלים במלח ופלפל.
מכסים ומבשלים עד שכל הירקות רכים.
מעבירים את הירקות למעבד מזון ומועכים למחית חלקה.
מחזירים את המחית והנוזלים לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת והעירית, ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0