המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבטטות והגזר, חותכים לחתיכות (אין צורך להשקיע בחיתוך - אפשר חתיכות גדולות).
מטגנים את הבטטה, גזר והשום בחמאה.
מוסיפים מים לגובה חצי הסיר או שיכסו את כל חתיכות הבטטה והגזר. מבשלים כ-20 דקות.
כשהכל מתרכך ומבושל מוסיפים אבקת מרק ותבלינים וטוחנים הכל (אפשר בסיר עצמו עם בלנדר מוט).
אם המרק סמיך מדי - ניתן להוסיף מים ולהמשיך לבשל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0