המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את כל מצרכי המרק, מלבד עלי הגרניום הלימוני והבוטנים, על אש בינונית על סף רתיחה כ-40 דקות.
מכבים את האש ומרסקים את כל התוכן עם בלנדר-יד, עד לקבלת מרק קרמי.
יוצקים לצלחות ומפזרים עלי גרניום לימוני ובוטנים קלויים קלופים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0