מחממים שמן זית וחמאה בסיר, ומאדים בצל, כרישה וטימין על להבה קטנה עם כיסוי כ-25 דקות עד ריכוך.
שלב 2
0 דקות
מסירים את הכיסוי, מגבירים את הלהבה ומבשלים עד להזהבה.
שלב 3
20 דקות
יוצקים יין לבן ומאדים לגמרי. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-20 דקות לספיגת טעמים.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים לסיר, פורט ומבשלים 5 דקות. מפזרים גבינה קשה ופטרוזיליה (לא חובה).
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
0 דקות
מזלפים שמן זית על לחם, קולים בתנור חם עד הזהבה ומורחים בשום טרי.
שלב 7
0 דקות
מפזרים מעט גבינה ומחזירים לתנור להתכה.
שלב 8
1 דקות
מגישים לצד המרק.
*ניתן להמיר את התימין במרווה, את המים בציר עוף או בקר ואת הפורט בשרי יבש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מחממים שמן זית וחמאה בסיר, ומאדים בצל, כרישה וטימין על להבה קטנה עם כיסוי כ-25 דקות עד ריכוך.
שלב 2
מתוך
8
מסירים את הכיסוי, מגבירים את הלהבה ומבשלים עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
8
יוצקים יין לבן ומאדים לגמרי. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ-20 דקות לספיגת טעמים.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לסיר, פורט ומבשלים 5 דקות. מפזרים גבינה קשה ופטרוזיליה (לא חובה).
שלב 5
מתוך
8
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
מתוך
8
מזלפים שמן זית על לחם, קולים בתנור חם עד הזהבה ומורחים בשום טרי.
שלב 7
מתוך
8
מפזרים מעט גבינה ומחזירים לתנור להתכה.
שלב 8
מתוך
8
מגישים לצד המרק.
*ניתן להמיר את התימין במרווה, את המים בציר עוף או בקר ואת הפורט בשרי יבש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0