המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את נתחי הטונה במסננת ויוצקים מים רותחים (אפשר גם לטבול במים רותחים), שוטפים מיד במים צוננים.
מערבבים בסיר בינוני את הדאשי, המלח ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה.
מוסיפים את הטונה ומבשלים כשתי דקות, על סף רתיחה.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
יוצקים לקערות מרק, מפזרים מעל מתערובת שבעת התבלינים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0