המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבצלים ופורסים לפרוסות דקות.
ממיסים בסיר גדול את החמאה ב-2 כפות שמן. מטגנים את הבצל על אש קטנה עד שהוא הופך שקוף ומתרכך.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים את המרק, יין, פורט ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות.
מורחים תבנית בשמן זית, מפזרים את פרוסות הבגט ואופים עד שהן משחימות.
טועמים את המרק ומוסיפים מלח ופלפל, אם צריך.
מדליקים את הגריל בתנור.
יוצקים את המרק לקערות מרק עמוקות, מכסים בפרוסות הקלויות, מפזרים גבינה, מעמידים על תבנית ומכניסים לתנור עד שהגבינה משחימה ונמסה.
מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0