המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה, עד להזהבה.
מוסיפים את האפונה השטופה ושלוש כוסות מים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות.
מוסיפים את הקישואים והסלרי וממשיכים לבשל עוד 20 דקות.
מוסיפים את הגזר החתוך לחתיכות קטנות, דלעת והבטטות, מוסיפים מלח וחצי כוס מים ומבשלים במכסה סגור עד לריכוך.
מועכים את שני המרקים, כל אחד בסירו למחית דקה.
מוזגים לקערית מהמרק הירוק ובאמצע הקערית מוזגים כף גדושה מהמרק הכתום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0