המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבשר במים בגובה שני שליש מהסיר, כ-60 דקות עד לריכוך.
מוסיפים את יתר החומרים, חצי מהכוסברה, ומרתיחים כ-15 דקות.
עוברים לאש קטנה ומבשלים כ-60 דקות.
לקראת הסוף, מוסיפים את יתר הכוסברה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0